Mixed Feelings

Ada tak ibu ibu sini yang selalu risaukan anak yg first bila tengah menunggu hari nak lahirkan adik dia? Tak sangguo nak pisah lama². Sehari pun dah rasa lama sangat ?

1 Trả lời

Masa sy bsalin ank ke 2 sy tinggalkan ank sulung dengan mak ayh sy. Ada pakcik2 nye skali so kurang rs risau. Masuk wad pagi tu dia nk ikut sampai nangis2. Tpaksa gak tinggalkan, ingatkan kejap rupanya warded terus 😄. Sementara nk tgu sakit contraction dtg jap2 call rumah tanye ok ke x. Mmg mixed feeling sgt tapi doa byk2 supaya proses bsalin bjalan lancar & cepat keluar wad.