nestum campur susu

ada tak ibu ibu bagi anak nestum campur susu ? anak saya 3bulan lebih , 5hari lagi nak masuk 4bulan .. mertua sya nak bgi nestum campur susu ..

1 Trả lời

tak boleh sis, awal sgt nak bagi mkn nestum tu. kesian usus baby sbb belum boleh nak cerna makanan selain susu. lagipun nestum dah manis, pastu nak campur dgn susu yg manis, boleh kena kencing manis anak tu nanti. kalau nak bagi nestum, bagi lepas anak umur setahun.