Hamil 9 bulan tapi masih belum putus susu si kakak.

Ada tak ibu dalam ni yang masih menyusu badan walaupun tengah pregnant 9bulan? macam mana nak wean off ya? anak saya dah hampir 3 tahun pun ni.. tapi masih suka dengan breast ibu nya..kalau nampak mesti gerammm je mukanya macam nak terkam. dah cuba letak asam jawa, sirap, kopi.. tapi tak berjaya.. dia sapu2 dan hisap je.. dah cuba komunikasi tapi tak berjaya jugak.. anak saya speech delay.

1 Trả lời

Maybe boleh letak habbatus sauda..sebab rasa dia tak sedap and sedikit berbau 😆🥴