gigi & cabut

ada tak dlm ni yg masa preggy skt gigi sgt sgt tp tak boleh cabut sbb risiko? wisdom teeth tumbuh ? mummy buat apa utk kurangkan skt. selain bergantung painkiller. azabnya tuhan je tau. kena thn sampai thn dpn. skt nyee 😥😥😥😥 #1stimemom #firstbaby #pregnancy #mommybuntu

1 Trả lời

better puan pergi klnik gg dan tnye pd doc itu lg better..selain painkiller pil ada x ubt lain blh d ambil..mg cpt sembuh..aamiin . #TAPSupermoms