sakit bahagian bawah.

Ada tak dekat sini yg sakit bahagian bawah? Sakit sampaikan nak bangun berjalan pun jenuh kena pedoo.? Ada tak ibu2 dekat sini yang penah jadi? Patut tak saya p hospital lagi skali?

1 Trả lời

Sakit bahagian totally bawah atau ari?antara bawah prut dan atas ... dah berapa bulan kandungan? saya alami perkara yg sama klau dibahagian ari semasa 4bln n smpai skrg..tp skrg da 5bln da krg..doc kata strech..tp apa yg saya bt bgun tdo saya akan duduk dlu dan buat regangan tgan kiri dan kanan keblkang mcm kita pgg kerusi..cuba rujuk bku pink cara senaman tu0

5y trước

Boleh tray ni.. tq😘