ada tak dekat sini hantar ebm ke pengasuh

ada tak dekat sini hantar ebm ke pengasuh guna ziplock bag? ke memang kena guna botol jugak?? botol anak saya pakai tommee tu, takkan nak beli 6 terus 😅

5 Các câu trả lời

better bottle storage yg ada penutup skli, senang kita mudahkan urusan pengasuh and kat situ kita tahu susu terjamin bersih dan terjaga, if kita pakai storage bag nnt risau dia tak bersihkan botol botol untuk next penyusuan. risau nnt anak sakit perut cirit