ada tak dekat sini hantar ebm ke pengasuh

ada tak dekat sini hantar ebm ke pengasuh guna ziplock bag? ke memang kena guna botol jugak?? botol anak saya pakai tommee tu, takkan nak beli 6 terus 😅

5 Các câu trả lời

I pakai milk bottle storage mulanya. Ukur siap2 susu. Botol susu sy bekalkan 2. Tapi dia guna satu. Last2 anak kena cirit2 sebab pengendalian susu dan botol tak betul. Penyudahnya, mmg bagi je banyak botol susu terus. Balik maknya lah sakit basuh banyak2 botol 😂

better bottle storage yg ada penutup skli, senang kita mudahkan urusan pengasuh and kat situ kita tahu susu terjamin bersih dan terjaga, if kita pakai storage bag nnt risau dia tak bersihkan botol botol untuk next penyusuan. risau nnt anak sakit perut cirit

Bincang dengan pengasuh. Tanya pengasuh pengalaman dia handle EBM. Mana yang mudah untuk dia dan awak. Cara saya sediakan 2 botol susu. 1 botol Fresh EBM, 1 botol chilled EBM selebihnya frozen EBM dalam milk storage bag. Bincang betul2 ya.

saya pon tertanya tanya. nak bekalkan botol susu atau milk storage bag tu ya