Hai momies, saya dah 3bulan habis pantang tapi darah nifas masih non stop..

ada stop kejap lepastu bila bersama suami darah tu keluar balik..banyak pulak tu penuh satu pad.. saya dah tanya doc klinik kerajaan dia kata biasa la ni tapi dia chect saya pun tidak.. nak pegi checkup klinik swasta belum ada duit lagi.. macam mana ye? boleh jadi sebab peranakan belum kecut ke??

1 Trả lời

darah nifas 40 - 60 hari..rasanya darah awak ialah darah period sbb awak kata ada stop kjp darah awak..