Period dalam pantang

Hi mommies, normal ke kalau period datang time kita masih dalam pantang? Hari ni saya hari ke 31. Dan saya fully breastfeed. Sebab ikutkan hari tu darah nifas dah slow dah coklat. Dan ada time dah stop. Tapi hari ni macam fresh blood balik. Cuma takdelah penuh satu pad. Tapi macam kita period. Tapi ada ke period datang dalam pantang. Hmm.

2 Các câu trả lời

ade.. sye la tu.. klu awak mksd kn period dlm tempoh nifas (60 hri).. sye bsalin bln 12.. darah nifas pn x lme dlm 10 hri mcm tu.. lps tu gap lme la jgak.. then next month period mcm biasa.. smggu.. then bln sterusnya pun mcm tu..

nifas stop tu dalam berapa hari? kalau bawah 2 minggu, masih nifas la tu. nifas max 60 hari.