pendarahan yg berulang..

Ada sesiapa yg mcm saya ? Hamil 13+. Bleeding on off.. Bleeding dah brhenti 2 hari tp brulang lagi.. Sy mkn ubat kuat rahim dri hari pertama bleeding . Atas cadangan doc 1 hari 2 biji.

2 Các câu trả lời

Sy dri awl hamil smpai skrg kdg ada jgk bleeding.. dh ke hsptl chek msuk mncung itk dan kna seluk alhamdulillah bby ada lgi n siht.. tpi bleeding sy on off.. agk serik sy ke hsptl lgi tpi sy dpt ubt duphaston utk kuatkn rahim..alhamdulillah sy skrg dh 25 mnggu 6 hri..moga tiada ape2 jdi lgi.. doa yg baik2 ye sii..

4y trước

Saya pun selalu bleeding on off sis, start dari 23 week huhu last bleeding haritu 28 week.. bnyak kli juga pegi hosp masuk mncung itik bagai huhu tapi alhamdulillaah baby semua okey, skrg dh nk masuk 31week dah..

Better terus refer ke gynae..