Berpantang + jaga anak setahun lebih + jaga ibu kurang sihat

Ada sesiapa yg ada pngalaman berpantang , anak 1st baru setahun lebih . And kat rumah ada ibu yg kurang sihat. Skrg mmg ada maid. Tp dia nak balik kg dah hujung bulan januari. Skrg nak cari org ganti , susah. Ada tak mommy² yg brpgalaman mcm ni. Sy risauu.

1 Trả lời

sis seorang yang kuat dan tabah kerana ini, semoga urusan dipermudahkan and stay strong ya! MUMMY CAN DO IT!! 💪🏻❤️