Hospital seberang jaya

Ada sesiapa yang baru ni ada besalin di hospital seberang jaya tak. Boleh ke suami msuk dalam labour room sekali if normal. Boleh share. Tq tau

3 Các câu trả lời

🙋. baru bersalin 5.1.23. still maintain sama mcm sy bersalin 1st baby time pkp. husband x dibenarkan masok. bila baby dh lahir je. nnt dorang akan tolak baby dkt husband utk husband azankan baby awak. mean dkt luar labour room. dalam labour room awak sorang je. dgn doctor or nurse yg teman

saya bersalin hospital seberang jaya 6/1/2023..suami xboleh masuk ke labour room walaupon bersalin normal.

2y trước

eh selang sehari je. hee. kita 5.1.23 bersalin

tahun lepas dalam bulan 4, saya miscarriage. masuk ward hsj untuk melawat pun takboleh 🥺

1y trước

masa melawat husband dibenarkan masok awak. cumanya time bersalin dlm labour room ja masih tak dibenarkan masok. saya bersalin jan 23 haritu