Hospital seberang jaya, pulau pinang.

Ada yang pernah bersalin hospital seberang jaya tak? Suami boleh masuk lr tak?. Okay tak layanan nurse dan dokter. Dengar macam2 .. Takut.

4 Các câu trả lời

sy tnya misi kk hritu dia kata xboleh sbb sana terlalu ramai orang. mula2 sy nk brsalin situ jgk last2 decide nk brsalin dkt hospital kepala batas. kalau awk takde risiko bole la pegi kepala batas. kalau berisiko nnti depa akan tolak sberang jaya jgk sbb sana ramai pakar

Masa saya haritu, boleh masuk. Cuma kita kena bagitau dekat misi ka doktor ka, nanti bukaan dah 10cm depa akan panggil suami.

Hosp sbrg jaya klau x silap saya la suami tak boleh teman dkt dlm Lr.

ada tanya nurse baru ni..dia ckp hospital ni suami xblh teman