period, tapi mengandung

Ada sesiapa x di sini yg period, tapi sebenarnya mengandung? Biasanya banyak x darah tu? Dan warna apa? Sy dah lewat period dlm 2 minggu, tapi xcek lagi upt. Tetiba kua darah tapi xbanyak mcm period selalu.. hati dah sedih dah ni. ada potensi hamil ke atau memang period?

5 Các câu trả lời

Kna check tu kak...sbb mcm sya bru lps period semnggu...ada kuar darah...bnyk tpi cair bkn mcm drh period...cma stu ary tu je...pstu x dew dah ..tpi sesetngh org berhri2 kuar tnda cam tu....lps bleeding tu chack upt -ve....sbb msih awl...x dpt nk ksn lg...lps sebln test lg bru +ve... Alhamdulillah...skrng sya dh prgnt 6week...mngkin akak pn mcm tu...inn sya allah... mudah2an ada rzki akak...

Klau drh kluar sikit2 tu mgkin spoting simptom awal khmilan.. Klau byk pnuh pad period la tu sis.. Da check pregnancy test ke sblm kuar drh sis? Sy pnh jd mcm sis.. Kuar drh sikit doc ckp tu spotting.. Tpi sy xde rezeki.. Dh gugur sbtu lepas.. Pape pon sis jmpe doc utk lbib pgesahan ye

5y trước

Haa wane coklet.. Tpi sikit je..

So what the result now? Period or Spotting?

susah nak cakap mungkin awak period tu

5y trước

Yeke kak. Mgkin belum rezeki sy la tu..😔

Mungkin spotting