UPT NEGATIVE TAPI 2 BULAN DAH X PERIOD

Hai semua.. Nak tanye berdasarkan pengalaman.. Kawan sha dah 2 bulan x dtg period.. Upt negative.. Scan xde ape2 dlm perut.. Tapi dye tiap2 pagi mual.. Tiap2 malam kembung perut.. Biasa period teratur.. Ni first time period x dtg 2 bulan.. Dye mengandung ke ea?

3 Các câu trả lời

Rsanya x kot mommy. Mcm sya jgk sblm ni. Msa awal2 kawin. Perut msuk angin, setiap kali mkn msti muntah, dgn pening lgi ap smua. Mula2 igtkn pregnant tpi xde pon. Sebulan lepas tu baru period betul & slps 3 mggu baru laa pregnant

5y trước

Ouh ok mommy..thanks for respon..😊

Sm mcm sy sis...buln lps ingtkn pregent 2 buln xperiod cek upt negative...last buln ni bru period..biasa klu pregent 1 buln cek upt positif dah

Sma symptom ..hehehehehe..