petua susu keluar

Hi ada sesiapa tahu tips atau petua keluarkan susu badan? Baby dekat nicu.. sebab pramatang.. dia taknak minum susu yang doktor bagi..?

3 Các câu trả lời

Kerapkan pam and banyakkan makan jagung rebus and minum air rebusan jagung tu, alhamdulillah susu saya jadi banyak and pekat 🥰

Kerapkan pump...n bila awk g nicu sesekali df bby kalau blh..knp bby d nicu ye

4y trước

Slalu kalo kurg oksigen pon mmg doc xbg df..erm..kena kerap pam la awk...tp kalau ank pramatang mmg sllunya susu xbyk sbb xde sucking..tp awk cuba la kerap pam

Cube lah urut breast tu . InsyaAllah nanti keluar tu

4y trước

Alhumdulillah.same same sis