Bintik putih dikepala baby

Ada sesiapa tahu tak yg dekat kepala baby saya ni apa ye? Boleh hilang tak? Baby skrg dah 11 hari.

Bintik putih dikepala baby
2 Các câu trả lời

ruam wak..ank sy pun naik mcm tu sy sapu lotion snow white then letak dy dpn kipas kecik bg x berpeluh bru la hilang biji2 air tu cuma ad kat leher je😅tu mmg x leh watpe sbb leher dy berlipat jd x kne angin🤣

sy tak ingat nama dia apa tp ank sy kena masa dia warded. dari dahi smpai blkg kepala dia penuh bintik2 ni..blh hilang sndri dlm seminggu dua

4mo trước

xde apa lah. ni ok la kt kepala saja. ank sy dh mcm org tua rupa dia. tp skrg 3bln bersih je muka dia. ada bby kena mcm ni beza dia banyak or tak saja.