Bintik putih bawah leher baby

Normal ke ada naik bintik putih dkt leher bayi 11 hari? Mcm mana cara nk atasi masalah ni ye? #seriusnanya #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

bintik putih tu macam jerawat halus ke macam mana? kena tengok kadang tu bekas susu. kena lap betoi2 nt jd ruam bawah leher bby. kalo kata macam jerawat halus tu orang panggil milia. yg tu normal untuk bby bru lahir

2y trước

Aah dia bintik putih halus mcm jerawat tu, dkt hidung dgn pipi ada tp sikit cuma dkt leher je ada dkt belakang leher tepi leher dgn depan leher. Selalu lap leher dia and keringkan betul betul