Hospital Kerjaan - Detail Scan

Hi ada sesiapa tahu ke, kalau detail scan kat HKL, suami boleh masuk ke? And org lain macam mak mertua boleh ke?

2 Các câu trả lời

hsptl kerajaan ada sop sndri. nk pergi checkup pun waris kena tunggu luar. apatah lg nk masuk bilik scan. dlm bilik tu ada ibu2 lain yg buat scan pd masa yg sama. nk jaga privasi mereka juga. kalau swasta, boleh.

saya baru semalam detail scan di HTA/hkl, ye x blh masuk semasa scan tu kalau ada masalah baru nurse akan panggil husband untuk dgr penjelasan drpd doktor.

9mo trước

Saya pun scan semalam kat HTA. 🤓