Hi. Sonobee detail scan. Ada org kata sakit mase tekan perut. Siapa pernah buat kat sonobee? Sy 20w

Sonobee detail scan

7 Các câu trả lời

Saya baru buat dia tekan2 ketuk2 perut guna Scan tu Sebab baby tak buka kangkang dia. Sakit 😅 Tapi murah nampak la gender . Huhuhu . Taktau pulak dia tekan2 goncang gitu risau pulak

saya pun 20w buat gender and growth scan dekat sonobee puchong. sono newbie. dia tekan perut memang kuat. tak macam sono klinik lain.

aah sy 3 hri xleh nk pgg perut rsa senakk giler.. dktor ada tekan tulang rusuk mse scan tp sy tepis..

rasa tak selesa sikit je sis. kalau sakit pun time dia scan tu je. lepas tu okay dah ☺

Dr akan tekan sikit so sakit skit.. tapi takde apalah ..sya baru buat isnin lepas

Tak sakit sis. Saya sudah 2 kali scan dekat sonobee 🙃

2y trước

Tq puan. Sonobee mana? Detail scan lama tak?

Xpasti la