DETAIL SCAN HOSP GOVERNMENT

hai moms ,, sapa2 yang ada pengalaman buat detail scan kat hospital besar kerajaan ... hasil macam mana ek ?? okay tak ?? puas hati tak ?? saya high risk so nanti ada TCA buat detail scan kat hosp ..#ingintahu #bantujawab

2 Các câu trả lời

Saya buat 2x gomen 1. Swasta 1. Scan dekat gomen. Okey je. Saya buat kat swasta sebab nak simpan video cd buat kenangan. Masa scan kat gomen. Baby kepit. Tak tunjuk jantina. Scan lagi sekali kat swasta. Baru dia tunjuk. Its a girl.

2mo trước

klu bby xnk tnjuk usually girl. klu boy mudah nk detect.

nk kata detail tu, tak sgt lah..cuma scan dia lg elok / cantik dari kk. situ ada dktr pakar jadi dia akn review case awk and advice for next step.

2mo trước

Haah. Tadi doc swasta kata kena bersalin awal. Dah dapat tarikh pon. 25/11. Sebab ada GDM. Baby okey. Sihat semua. Takde terlebih besar ke apa.