Bengkung

Ada sesiapa pernah cuba bengkung batik sarung mcm nie? Apa beza dengan bengkung tradisional ek

Bengkung
22 Các câu trả lời

Takde beza pun cuma yg ni memudahkan kerja sebab sekali dengan kain batik kan. Tp kalau sy mls nak ikat 😂 Dulu beli yg lekat2 tu je tp tak pakai pun hahah

Tak pernah cuba,tapi skrg tgh cari yg siap zip tepi dn tali serta lebih pnjng dri biasa🤣sya mmg suka pkai sbb selesa wktu pantang,

Mcm best dan senang je...npe la bru jmpe...klo tak da lme beli...sng xyh da pakai kain lain...tggal pakai bju je...

Tak pernah lagi. Tapi mcm nice. Jual ke? Tapi kalau utk yg tnggi 148cm mesti labuh kan

Sy pntang kli ni xdan nk.pakai bgkung..dgn baby skli xdan nk.pakai..😅😅

Xpnh try..sy pnh gune yg bengkung putih tali byk tu je sis😅😅✌

1st tgk bgkung mcm ni..saya pakai yg kain putih tali tu..

Brapa ni sis blh pm hrga sya dop 01131446309

Tak pernah.Tapi macam berminat untuk cuba

1st time tengok mcm ni punya bengkung