baby taknak keluar

Ada sesiapa pernah bersalin overdue tak? Lepas tu bersalin macam mana dan hari ke berapa? Sy dah lebih 3hari ni.. baby tak nak keluar... Xde tanda2 bersalin langsung.. macam mana nak buat.. jalan kaki laju² pun dah buat sampai bengkak kaki asyik jalan je.. tapi tetap jugak xde apa2 tanda bersalin..

1 Trả lời

bby sonok sgt duk dlm perut mommy ea kut..hehe...mg dpmudahkan segala urusan puan..dan.mg puan slmt brsalin nti hendaknya..aamiin