Tanda2 bersalin

Nak tanya, kalau lendir macam ni dikira tanda bersalin ke? Saya harini dah 39minggu. Anak 1st tak tau nak expect macam mana. Sebelum ni tak pernah pulak keluar macam ni

Tanda2 bersalin
5 Các câu trả lời

boleh jadi tanda2 nak bersalin . sy baru2 ni pecah air ketuban kat rmh darah contraction. terus gerak ke hosp mlm tu jgk .kalau takde bau tu betul lah tanda2 nk bersalin .

2y trước

ada bau tak yg ni ? awak pakai pad tgk mcm mn . kalau ada bau tu keputihan . kalau xde tu awak get ready je bila2 je boleh bersalin . sbb sy pecah air ketuban darah skli . kalau ada rasa sakit terus gerak PAC tau

sma mcm Sy .2 ari lpas kluar mcm ni..arini dah 39 mgu 1 hari.. xde tanda2 bersalin lagi 😌

2y trước

saya tanya nurse klinik desa, dia cakap bukan tanda bersalin. ni keputihan. tapi saya tak pernah keputihan macam ni sebabtu rasa takut sikit.

saya pun mcm ni juga, sama dah 39 minggu 2 hari tp nasih xde tanda nk bersalin lagi

2y trước

haah saya monitor harini dah tak keluar lendir dan sakit ari2 biasa je. mungkin keputihan je kot

sy keluar cmni tp pakej darah sekali... mmg tanda bersalin..

Tak. Sy dh hjung2 kerap keluar gitu, tp xde apa2