Tips

Ada Sesiapa disini Sudi Share tips untuk mengandung.. Saya Hampir 8thn berkahwin Dan masih belum Di kurniaan zuriat.. Pakar mengesahkan kami suami isteri tiada masalah.

18 Các câu trả lời

Sy turunkan berat badan sis. Kalau bmi ok pun try turunkan jugak.. ubah cara hidup.. exercise penting. Sy dpt betul kan 3 period cycle. Cycle ke 4 terus lekat alhamdulillah

4y trước

Betul.. Ni yg sy buat.. Sy pun 8 tahun tgu anak kedua... Mcm2 yg sy buat... Cume g cek kesuburan lom buat lagi... Last year sy tekad nak kurus n ubah 100% pemakanan sy... Sy tulat 360 pola pemakanan sy... No sugar... No simple carbo... No salt... Mkn sume yg healthy... Alhamdullilah... Kesihatan semakin baik... Cergas... Dpt berat mase bujang... Dan yg paling best... Sy tak sedar sy pregnant smpai lah kandungan 3 bulan.... 😁😁 Punya lah cergas... sume bende nak buat.. Bz sgt... Smpai period pun lupe dh dtg ke belum..., 😆😆 alhamdulillah... Bulan 3 sy check upt... POSITIF.... ALHAMDULLILAH... Now dh 21week...