Nama Baby

Ada satu malam saya bincang dgn suami nama anak. Disebabkan scan masih belum nampak gender, so kami bincang utk dua2 jantinan sekali. Okay nama anak lelaki dah settle. So nama anak perempuan pula. Nama anak perempuan sgt lah susah nk bagi. Sbb masing2 ade pendapat sendiri. Lastly suami nk bagi nama MAZNAH. sy terus ketawa x bhenti. X sangka sy. Tu nama yg dia nk sgt bagi. Maksud maznah tu mmg baik. Tapi entah lah sy rasa suami sy agak lucu masa sebut maznah tu. Ada tak mommies yg tgh cari nama anak lagi??? ?

43 Các câu trả lời

Sy pulak husband awal2 cakap.. anak lelaki dia nak bg nama.. anak perempuan sy yg bg nama.. sbb husband berkenan sgt dgn nama yg dia da prepare daa 😁

Sy suami yg carikan nama tuk baby boy.. Msa dia cari tu, x scan lg.. Dia pilih nama MUHAMMAD AL FATIH.. Scan2 nampak bebird.. Kemain melompat suami..

Saya belum tahu jantina baby tapi kami sediakan nama laki & perempuan. Shortlist dalam 3/5 nama, nanti antara 3/5 tu minta mak saya pilihkan. 🤗

Saya masa tengah tunang . da bincang dgn suami psal nama bby 🤣 Tahun depan baru boleh guna . Tu pun taktau la lelaki ke perempuan 😆

Comelnye nama Maznah. Tapi terus teringat cerita Pramlee. Maznah ke tuu? 😂

Sy pn tgh cari nma anak gak..suami da pilih,tp dia bg sy piilih dlu kalo baby girl la 😅

Teringat filem2 abg mamat khalib filem dia mesti ada nama Maznah 🤣🤣🤣🤣

Nme girl dh settle, nme boy je blum.. tp scan kta girl, so xrsau sgt dh😁

Sy suka nama humaira. Tp suami taknak sbb kwn2 dia ramai anak nama humaira 😂

5y trước

Sedap kan humaira. Mcm lembut je. Tp sbb husband tak suka, sy suggest inara. Since dia suka panggil baby dlm perut ni budak bijak, alhamdulilah sepakat jgk😂

😂 Sama la msh mcri nama sbb x tau jantina anak 🤣