scan detail atau 4d

Ada sape2 pernah scan detail atau scan 4d kat swasta ke? berapa ye kalo nak scan tu. saya ibu hamil berumur 41 tahun..

12 Các câu trả lời

Kalau kt kedah klnik eva jitra dia buat pakej detail scan dgn 4d rm145. Sis kena usya klinik sis.sbb setiap klinik x sama harga..ada mahal ada murah tp x melebihi 200..kalau dekat pmc ada orng ckp harga detail scan dlm 100lbh.sy x buat lg tggu lagi 3minggu baru nak p buat..

Klu area Shah alam boleh pergi klinik najat dkt seks. 7 Shah alam.. Tengah ade promo skrng.. Boleh tengok dkt FB dorg.. Dokter pon okey dye pandai pujuk baby

Sy detail scan dgn 4D rm140 je..kat ampang, poliklinik az zahra..mmg recommend..dia pujuk baby sume, mmg tak de tgn terhalang..

Kt area sy ni.. Rimbayu slgor rm89 je.. Klinik aurora.. Scan biasa rm50, scan detail o 5d rm89.. Doc cantik giler n baik giler

Area shah alam. Saya buat detail scan sahaja pada hujung minggu rm119. Kalau hari bekerja murah sikit

Kalau area kuantan rm110 je .. tu pun bergantung pada klinik kot

4y trước

Boleh tahu klinic mana tu sis buat..murah

Ye saya nk tahu harga

scan 4d di swasta

Maksud puan harga ke ?

4y trước

Biasa harga bwh rm200 jugak puan. Kena tengok klinik yg puan nak pergi.

Klinik az Zahra