Cara test pregnant guna gula

Ada sapa2 tahu tentang cara test guna gula ni ?? Saya cuma nk tahu kepastian.Kalau ad sapa2 tahu tentang ni pregnant atau tidak boleh komen...Kemungkinan ank ke2 kami klau pregnant.Saya cuma tengok dkt facebook dan youtube tentang mengenai test pregnant guna gula..Klau pregnant baru saya nk beli pregnant test atau jumpa dokter

Cara test pregnant guna gula
20 Các câu trả lời

awwk buatlah experimen..share result dlm ni sbb rata2 xpnh cuba hihi

guna upt je la sis kat watson hat murah rm4 tu senang detect

Upt mur mur je skrg sis. X yh la ngarut2 cek guna gula bgai

Try gula clorox sis. Sy dulu buat mcmtu sblm sy guna upt 😅

7mo trước

Mnjadi ke ?

lahh baru tau erkk boleh check guna gula haha unik

Guna upt jer sis. Banyak jer yg murah kat farmasi

Beli UPT terus. Tak pening kepala

Wow menarik. 1st time sy dgr nie

Siapa yg ajar ni? Tolong lah...

1st time dgr sis..