anak cedera di kemaluan...

Ada sapa x berpengalaman anak perempuan tercedera di kemaluan . Anak saya 2 tahun dan aktif suka memanjat.. masa mandi dia panjat besen dan tergelincir dan baldi tu terkena dia punya.. so melecet n berdarah.. kesian masa basuh berak n dia kencing pedih.. menangis jugak.. tp sekarang dia dah ok.. saya boh minyak gamat.. ada pape x ubat yg berkesan bg cepat sembuh luka??

2 Các câu trả lời

Better ke klinik atau hospital mommy. Dan untuk kecederaan, better mommy minta surat doktor untuk simpanan mommy. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Lebih baik refer pada doktor 😀