baby

Ada petua x utk hilangkn kahak baby umur 1 bln?.kasian tngok bby x tdo lena dgn mak dia skli bjga ... 2mlm dh xtdo lena...?

13 Các câu trả lời

Hi mommies... Runsingkan klu ank ad kahak n batuk... Sy pon pernah alami mslh yg sama...da sedut kahak n nab pon still x kurang.. Last sy cuba sapu baby sy minyak herba asmak.. Alhamdullilah lepas sapu kahak makin lama makin hilang.. Nafas pon da kurg bunyi.. Sesekali je dgr.. Mommies bole try beli minyak tu... Elok n serasi ngn ank sy...

Bagi saya guna bahan semula jadi je kalau kita tak mmpu beli produk2 sekarang mahal. Nk p sedut pon mahal. Amalkan tiap malam sebelum anak tidur layur kan daun sirih 2 helai untuk dada dan belakang sapu vick kat daun then tampal kat dada depan dan belakang. InsyaAllah,💕

Klw sy pula.guna bwang putih..bakar bwng putih lpstu kc hncur skit..lpastu letak mnyk rmbut bby oil atw mnyk zaitun pn blh jga..slpas mndi,spukn d tapak kaki dn d dada.. Slmt mncuba..klw tdk brkesan mgkn ada cra lain..tp apa slhnya cuba dlu kan..🤗

try bawak klinik yg ada servis buang kahak . kalau area melaka nama klinik , klinik mesra pertam jaya . boleh cek fb

Sy pakai sy jual utk ank² dlm rmah.. Tahan berbulan².. Rm20 shja sis.. Moga cpt sembuh baby nya.. 😇

5y trước

👍ya

Try sapu balm garlic bg legakn bby... Stiap lepas mndi sapukn dgn sblm tdo juge try sapukn...

berminat boleh wassap sye ye... promo October‼️Anak Sihat MakAyah turut bahagia😘

Setiap pembelian 1set akan dapat seperti dalam gambar ni ye... 😘 💯Organic...

Jimat dan Berbaloi 1produk 1family boleh guna🍋😘

Trima kasih smua...nnti kita cuba