Bayi 1 bulan taknak tidur siang

Hi semua nak tanya baby saya 1 bulan jarang tidur siang kalau x diam or main dia akan merengek, tu pun kdg tdo siang x sampai 1 jam. Bagi susu sudah tukar pampers sudah burp sudah and kentut pun sudah. Risau takut dia penat xtdo. Tapi pukul 5/6ptg baru dia start ngntuk & tdo pastu mlm mmg lena tdo bgn pon nak susu berak then tukar pampers je. #firstmom

2 Các câu trả lời

sama mcm sya sis , ank ssh tdo siang dan mlm pdhal mata dia mgntuk , dia nk brdkung je tdo klu letak dia ngis2 letih siang mlm xckup tdo kn..

sy rasa normal kot anak sy 1 bulan pun mcmtu prangainye