Need suggestion & sharing experience bersalin hospital sedang/banting

Ada mommies yg pernah bersalin di hospital serdang atau banting? Blh share experience dari segi facilities & service? Tgh nk buat comparison which one yg lg better.

2 Các câu trả lời

sy bersalin hosp serdang bulan 2 2023 elok je. semua best. nurse baik. doc pun okay. mkn sedap. toilet bersih sbb sy dpt bilik yg 5 org. sy suka je serdang sbb pakar ramai akan dtg tgk esp klau stay hosp lama. kena sllu doa je mntk Allah bg yg baik2 insyaAllah