Agaknya pernah tak anda berpura-pura mencapai klimaks?

Ada masanya kita perlu bersikap bertimbang rasa dan sampai kadang terpaksa berpura-pura mencapai klimaks ketika berhubungan intim dengan pasangan sebab tak nak pasangan penat. Pernah ke anda berada dalam situasi ini? Atau jujur terus dengan pasangan belum sampai lagi tahap tu? Macam mana pasangan anda menerimanya? 💑

Agaknya pernah tak anda berpura-pura mencapai klimaks?
40 Các câu trả lời

Pernah sampai skrg 🤦🏻‍♀️ saya ada anak 1 (5 bulan ) . Sampai skrg I tak pernah climax . Saya tak nak bagi hati suami sakit . So kena pura2 mcam dah climax ✌🏻

3y trước

Mrs As betul, saya ni bercakap berdasarkan pengalaman. husband 1st, saiz dia besar TAPI xpandai puaskan bini. asyik ikut dia je asal die puas. x guna jugak. 2nd husband, nak cakap kecik sampai rasa kecewa tu mmg xlah kecik sangat, sederhana, TAPI pandai puaskan bini. pokok pangkal kt sini, kalau pandai puaskan n tenaga tu kuat, x kira pendek panjang saiz nya memang akan rasa puas.👋🏻

ada la skli dua...tu dlu...skrg sama2 klimaks.jrg bercinta kot...ank2 tido ngn kami lg...susah nk asing tmpat tido.jnis ank sy penakut yg amat.xthu nk buat mcm mn.

hsbd akan tnya dah puas ke blom haha kalau dah . Turn dia pulak 🙈🙈 .. kena bgtau dgn jujur , so adil dan saksama hehe

Husband akan tanya sdh klimaks atau belum, kalau belum capai, husband akan berusaha utk capaikannya😍

pernah masa awal2 kahwin dulu sebab masih malu2 . skrg dah ada anak 1 , saya yg akan bersikap jujur . hehehe

pernah..bila sy terlalu penat n suami minta d layan..kebiasaan nya dia akn pasti sy puas terdahulu..

biasenye husbanf akan tnye .. dah ke blom . kalau belom mmg die kasi smpi btol2 puas .. hahahahah ..

3y trước

Tidur pun lena kn😂

sy rasa suami trauma kot dengar jeritan sy . blank sekejap tak tau apa nak buat . haha 🤣

3y trước

U jerit kuat sgt ke?

Tak pernah🥰🤲🏻 tapi kadang tu saya yang malas nak klimaks haha

tak pernah. husband tahu bila wife dia climax 😆