Hubungan intim di trimester 3

Hye mom, nak tanya…Normal ke kalau keinginan berhubungan intim tinggi di trimester 3? Pada trimester 3 ni tak ada pula rasa fake contraction even kandungan dah 36 weeks, tapi rasa nak berhubungan intim tu tinggi sangat. Pasangan always menolak sebab risaukan baby dalam kandungan but sometimes kita as mommy to be ni rasa sedih sebab kadang rasa husband ni macam tak ada rasa dah pada kita. Lagi2 bila kita bagi tahu yang kita rasa nak tu tapi dia sibuk main game sampai 2 3 pagi n biarkan kita macam tu sorang2. Ada tak cara macam mana nak kurangkan keinginan berhubungan intim plus mencegah rasa ingin bermastubasi if pasangan menolak keinginan kita? Seriously pelik juga bila time x pregnant tak de lah rasa macam ni sangat. Tapi bila start pregnant ada rasa macam ni n pasangan always donno dengan problem kita .#firstmom #ingintahu #bantusharing #bantusharing

1 Trả lời

orang cakap mase terimester ni la kena selalu buat untuk mudahkan bersalin, org lah ckp hehehe sbb dgn sy x jd , ssh juga beranaknya😂 bgtau lh elok2 kt suami , nanti dh nk kena cutti , bg die cuti 100 hari bru padan muka die ssh sgt bile org ajak 😂