ada x ibu2 sni yg susah nk naik berat bdan ketika hamil...doc da bsng ni brt xnaik...huhu...da trimster ketiga...mkn pn byk rasanya. tp brt sush btul nk naik...ada cdangan x ibu2. bntu sy please.

Ada masa 2 week je ni sblm jmpa doc lg...doc ckp sy nk tgk brt awk naik ye. Huhu

22 Các câu trả lời

Sama laa.. Dh 36weeks 2x checkup berat x naik.. Terus nurse set appointment jumpa doc sebab berat statik.. Rasanya makan dh byk dh.. Nk kata muntah pon xde.. Tp ntahlaa..

4y trước

Sama juga xnaik berat ye? Sis mnum susu apa?