Mengandung sambil menyusu

Ada kesan ke kalau saya mengandung tetapi masih menyusukan anak saya. Anak baru setahun sebulan. Allah beri rezeki mengandung anak ke 2. Anak memang tengah kuat menyusu dan susu pun memang melimpah ruah. Tanya kawan, katanya ada doktor tak kasi teruskan penyusuan risau janin kurang nutrient. Tapi saya mmg usaha jaga diet, makan folic acid minum susu kambing 2 hari sekali. Makan sayur dan protein yang banyak. Okey je kan kalau saya susukan anak sambil mengandung?

1 Trả lời

Ok je....mmg ikut bdn org jgk..ade org bila pregnant mmg susu akn drop..sy susukan ank dlu smpai tgh sakit contraction nk p spital tu masih susukan kakak dia smntara tggu suami bsiap

4y trước

InsyAllah boleh😊 Cuma org kata kalau bf ank lps tu ade rasa mcm contraction better stop