Susu dan pampers

Ada ke yg nk bg susu dn pampers utk ank sy sthu. Suami sy xleh bkrja skrg sbb dia bkn wrgngra. Ramai bos nk yg ckup lengkp.. kalau dia balik. Dia xblh dtg dh. Semua dh cek dgn duta masing2. Skrg susah. Dh 2 mnggu xkrja.. nk susu anak shj.brg lain alhmdulillah smpat beli.. dutch lady biasa 123

2 Các câu trả lời

knpa suami akak xblh dtg dah kalau blik? ada rekod dgn imigresen ke? warga Thai ke

5mo trước

aikkk..org y same.knp blh tye diri sendiri plak.x cakat garu kepala dah sy

boleh saya tahu puan duk kt mana ?

3y trước

klntn kak