rambut gugur lepas ambil depo provera dan haid datang sikit

ada ke yang sama masalah dgn saya. lepas cucuk perancang depo sebulan yang lepas, banyak rambut gugur. kadang2 sikat tu bergumpal-gumpal 😭 ada solution tak ye untuk kawal rambut gugur mummies semua? #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

kalau ambik depo mmg susah untuk rawat rmbut gugur , sbb sy syampu yg sy pakai yg boleh rawat rmbut gugur tu pon tak berkesan masa ambik depo. ni mase ambik pil elok je dh x gugur rmbut,kalau haid dtg berlarutan sehingga berbulan2 sis blh jmoe doctir bgtau untuk cuba cara lain😊

mmang kebanyakkn ibu ada mslh rambut gugur slpas bersalin.. & cucuk depo mmang mengganggu kitaran haid..