keluar darah

ada ke yang pernah kene time pregnant ni . time membuang najis agak keras and ada darah cair keluar tapi sikit . bila duduk lama2 tk selesa bahagian bontot tuy

4 Các câu trả lời

Hai sis, sy pernah alami yg tu beberapa bulan lepas. Skang sy 28minggu. Sy jd mcmtu sbb sy kurang minum air & tersalah makan pedas. Esoknya sembelit dan ada darah🥹 buasir klau x silap. Suami terus bagi ubat lembut najis & sy mmg stop makan pedas, smpai skang sy minum bnyk air kosong dan minum susu. Lega takda dh lepastu

sy pernah tapi sy memang ada buasir nnti checkup baru nk mintak ubat buasir risau nnti nak bersalin lagi teruk buasir .

buasir tu ... saya pernah kena lepas bersalin .. sakit nya lahh .. seminggu baru baik

Buasir kot/ sembelit . Jumpa doktor untuk pemeriksaan ya