Ttc 2thun 5bulan(pasangan pjj)+2 kali misscariage

Ada ke yang mcm saya da kwin 2thun lbih tp blom ada anak lgi? Mcm mana korang hadap mulut2 yang mengata.. Contohnya dorang tanya kita ni mandul ke? Memang taknak anak ke? Memang makan ubat ke supaya tak mengandung?... Sy kadang2 ok nak hadap.. Kadang2 rasa tertekan dgn soalan macam tu dgn pjj nye ngan suami..Alhamdulillah Suami ok je memahami.. Orang lain plak yang bitter😭... Salah ke klau belum ada rezeki anak? Mommy2 doakan sy ye moga ada rezeki lagi utk ada zuriat lagi lepasni🥰#ingintahu #bantujawab #bantusharing

7 Các câu trả lời

sis, kalau org mengata u depan2 , u balas balik. pertahankan diri u ok!

3t trước

tq awk💞.. sy ni kadang2 bila org ckp mcm tu sy jd snyap.. fikir knapela ada org mulut mcm ni.. tp kadang sy jwb jgak.. sy ckp belum rezeki lagi.. doakan ya..