ADA TAK YANG SAMA DENGAN SAYA

Ada ke yang ibu2 dsini mengandung anak ke3 tapi perut dah nampak besar..sy start mengandung dua bulan time baring tu nampak besr n pandai mengeras pula tu😅tak sama degn ank ke1 ke2..skrg dah masuk 3bulan perut pun mcm nmpk mengandung 5bulan..klu mengandung ank ke1/ke2 tak ketara sgt..ni ank ke3 dah ketara sgt #bantusharing

1 Trả lời

Sbb perut tebal kot? Macam sy 2nd preggy pun cepat nampak besar sbb lemak tebal 😅