ALAHAN 1 TRIMESTER

Ada ke yang hamil takde alahan langsung, sampai lah beranak? Haritu saya ada pegi scan , pastu doc tu lebih bagus kalau ada alahan. Itu maknanya anak kamu sihat…. Saya sgt terkesan ya dgn statement doc tu😂 sebab saya alhamdulillah, takde alahan apa buat masa sekarang, lalu makan, muntah2 pon tak, takde morning sickness langsung…apa pendapat sister2 semua🥰 Pertama kali hamil,, biasa lah🥹

53 Các câu trả lời

pendpt sy, ada atau takde alahan tak menentukan kesihatan bayi. Setiap ibu mengalami alahan yg berbeza2. Dan even yg kne alahan pun ada yg skjp, ada yg lama malah ada yg loya muntah sampai melahirkan. Ia sgt menyiksakan! apapun enjoy saja your pregnancy sis. Sometimes, simptom loya tu dtg lmbt skit.

1y trước

Thank you atas sharing💓