Berurut Tak Tahu Sedang Mengandung

Ada ke mummies yg ada pengalaman berurut utk zuriat tapi Tak Tahu bahawa diri sedang hamil. Adakah berbahaya utk janin?

6 Các câu trả lời

Tukang urut tu x rasa ke ? Sbb mak saya pun tukang urut sekali dia pegang perut dia tahu kita mengandung ke x tak ... Kalau mengandung selalu tukang urut x akan urut bahagian perut ..

5y trước

Betul

Ikut tukang urut tu cmna...klu tukang urut dekat cni tpt sis..dia br sentuh sikit dia dah tau kta ada isi.jd dia x akn urut...

kalau urutan tu mggunakan tekanan yg sngt kuat boleh mbahayakan kndungan jga sis..kalau masih risau..boleh refer d hosp

Selalunya tukang urut ni tahu kita mengandung @ tak. Kalau dia tukang urut, dia takkan urut tempat yang sepatutnya

Rasanya kalau bukan di bahagian perut ok kut, cuma takut dia terlebih tekan pada point rahim

Aik.. Yg tukang urut tu x tau kaa 🤔