SCAN GENDER

ADA KE DEKAT SINI MUMMY YANG DAPAT SCAN GENDER AWAL? ANAK DAH BAGITAHU GENDER AWAL. BERAPA MINGGU PALING AWAL TU ?

27 Các câu trả lời

Selalunya scan awal tak tepat.. Macam sy haritu scan kat kk doc cakap boy, and then cuba scan di swasta plk doc cakap girl.. so kat situ dh was² boy or girl 😂 Last week scan kat kk and doc confirm that it's a girl.. Tapi tak taulah keluar nanti kang boy plk 😂😂😂

sy masa 16w tu hari kebetulan check sbb leaking. doktor ckp nk tau x gender? sy tanya dh boleh nmpk ke? doktor ckp so far boleh tp nk don't to serius la. just to mom know. dia bgtau sy. tp dia suh sy repeat utk tgk gender balik kemudian lps 20w utk lebih pasti

mcm saya 18week baby dh bagi kerjasama time scan . kebetulan baby terkangkang time bermain dlm perut . tapi doktor ckp soh try lagi scan 20week atau 24week pulak

sy ank laki 3 org tunjuk masa peknen 4 bulan..klau gegel 3 org 7 bln ke atas tu pn susah..suka kepit..tunjuk pn sepintas lalu je..y sorg tu smpai kesudah x nmpk

Sy dulu 3 bln doc dah bgtau jantina. Teruja sgt. Anak yg 2nd pun 3 bln lebih doc yg sama dah bgtau jantina. Mmg tepat ler jantina tue

Sy 14 minggu dah tau jantina baby, bkn dari scan la tapi dari ujian darah chromosome. Buat test kat hospital upm..

2y trước

Sy tak pasti, mungkin ada mungkin takde..kena try tanya..

Awal kadang tak tepat sis. Better scan 22weeks ke atas. Kalau boy biasa cepat je nampak

Saya buat masa 17w, baby kangkang dh, cuma terlalu aktif, xnmpk jelas, next week repeat scan

Saya minggu ke 20, buat scan detail terus, alhamdulillah, baby kerjasama tunjuk gender