SCAN GENDER

ADA KE DEKAT SINI MUMMY YANG DAPAT SCAN GENDER AWAL? ANAK DAH BAGITAHU GENDER AWAL. BERAPA MINGGU PALING AWAL TU ?

27 Các câu trả lời

Kalau nak dpt btr confirmation is to wait 28 weeks but before that scan blh dpt tahu

18w5d xsilap dulu.. bby boy.. kalau xnmpk pistol biasa doct ckp 50 50..

Saya🤚Masa 16w dah tahu gender. Scan seterusnya gender masih sama😁

sy scan 18w xdpt nk tgk🤣 sbb baby kepit ...nnti 23w bru scan balik

sy pun scan time 21w alang2 buat detail scan so doctor tunjuk sekali.

saya scan masa 21w. dah nampak dah jelas kalau baby bagi kerjasama.

Saya week 12 dah tau gender, kalau boboy cepat je nampak 🤣

kalau baby boy mungkin cepat nampak kalau girl payah sikit

15 weeks. dh scan. alhamdullilah rezeki nampak awal. boy

Saya baby boy, awal 14w dah tahu , sbb lelaki sng nmpak