Bayi umur 2 bulan lebih berak hijau

Ada ka ssiapa kat sini boleh bgi kn pendapat samaada berak baby 2bln+ camni normal?? Baby saye susu bdn + formula tapi mostly skr formula sb kkdg anak saya sikit2 nak susu, sblm ni stiap 2 3 jam bagi susu 2ouns 3 ouns tapi kkdang dah msuk 2bln lbh ni baru 1 jam lbh atau 45min baby nak susu lagi dn sya bg formula, mksdnya lbh kerap bagi brbndng dulu2, baby sye mnum susu enfalac A+, sblm ni berak warna kuning2, ttiber berak nya brtukar warna hijau camni, dah dua kali dah, ada ssiapa yg ada pengalaman camni ?? Normal ke? Saya search goggle kate normal, jangan je warna pale2, pastu nak tanya tekstur berak baby tu mcm normal ke? Ke cirit birit, tapi sebelum2 nie dia mnum susu tu takde masalah pula, risau lah kite sebagai ibu pertama kali 😢 mohon jwap sssiapa yg ade pengaLaman yang sama #bantusharing #ingintahu #advicepls #firstbaby #firstmom

Bayi umur 2 bulan lebih berak hijau
17 Các câu trả lời

Ank sy hijau pekat tp sebab dia mkn ubt iron, tp ni nmpk mcm cair sikit texture poo dia mcm cirit