cyst

Ada ka kt sini ada pengalaman yg mengandung dan ada cyst .. saya baru tau , mengandung 11week . Ada cyst sebelah kiri 2cm .. risaunya kandungan saya dan takot cyst membesar lebih dari kandungan saya ? ..

2 Các câu trả lời

Sye ada. Tapi cyst x membesar. Jgn makan bende yg cetus kan cyst tu. Mcm soya, tempe sye mmg elak kan terus. Bile baby semakin besar doctor pon xde mention ape ape pon pasal cyst tu. Mybe dh kecut kot. Skrg dh bersalin baby dh 6 bulan dah . Huhuhu

Kurang dari 5cm tak bahaya sis. Sy awal hamil ada cyst 3cm, lepas tu dh hilang. Cyst tu akan hilang bila kandungan makin membesar

5y trước

Oh ye ke.. Saya kemarin pergi scan kononnya nak confirmation doc lah yang saya ni ngandung. Tak pernah kena scan. First baby. Sekali doc kata ada 2 ovari cyst.. Kantung baby tak nampak lagi.. Tapi dalam apps dah masuk 7 week.. Doc cuma cakap 2 minggu lagi nanti datang balik..