Anak xnk bgi gosok gigi dia

Ada idea x ? Agar anak mudh gosok gigi..dia xkasi gosok gigi dia,now gigi dia dh timbul kuning 😢.nmpk mcm rosok pn ad,celah gigi 😭😭😭. #firstbaby #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #ingintahu #risau

18 Các câu trả lời

kna bgtau akibat...seawall usia da tumbuh Gigi bole ckp2 ngn Ank ape jdi x gosok gg..jgn miss smpi die da bole phm..ank2 sy jnis suka gosok gg..die tkut akibt klu x gosok gg

sis bagi dis berus gigi dan sis pun pegang berus gigi .. ajak gosok bersama atau sis guna kain gosok gigi dia atau blh pegang dia dan tolong gosokkan dia jgn kasar

Kepit ja kepala dia. Anak sy awal2 dlu menangis skrg dah tak. Tpi masih lg kena kepit kepala sbb dia selalu elakk klau kita nk gosok gigi 😂

tq utk smua yg blas..Alhamdulillah skrg dia sndri nk sejak try bgi ubt gigi nurraysa tpi xbnyk skdar ad rse utk dia.

anak sa pn x nak..tp sa paksa..dr umur 1taun sa paksa hari2 skg mmg lps mndi x sah x berus gigi

anak saya suka berus gigi..tp saya yg tolong beruskan..kalau dia berus xbersih sgt..

mcm saya mengira sampai 10 dalam mulut sbb anak suka nombor..

kene pujuk dia