preggy

assalamualaikum...nak tnye la... kelmarin sy ade cek urine,positif mgandung.. pas tu ri nie ade kuar darah... knp mcm tu ye??

1 Trả lời

Kalau darah brown sikit2-implantation.nothing to worry. Kalau darah frwsh merah gitu.ada sakit pingangbke pungung ke..pergi hospital..berkemungkinan miscarriage.

5y trước

Darah implantation tu sis..sebabnya dia nak melekat kat dinding rahim awak.. kalau darah dia sebanyak 1 sudu besar awak jumpa doctor terus..kalau awak rasa was2 awak boleh je jumpa dr tapi yang swasta la sbb kalau gov mmg dorang marah sbb kes macam tak serius sangat..semoga semua urusan awak dipernudahkan.