mabuk trimester pertama

ada cara utk kurangkan rasa loya tak mommy? selera makan totally takde.. tak boleh makan nasi.. and tak boleh makan folid acid,, pening sampai tak boleh bangun

37 Các câu trả lời

Sy pun sma ...Langsung tak bole mkn nasi,asal mkn je muntah..Tpksa mkn ubi n buah2 je,Sunquick oren tu pun mbantu juga..

Loya muntah ii semua tu akan baik sendiri sis macam sesetengah orang tu dari awal sampai nak bersalin still macam tu

Alahan mmg ssh nk bg petua hilgkn😅sbb sye sdri lalui xleh wt pe, huhuhu sbr je kira bln nk cpt blalu.

makan buah delima sis...byk khasiat dlm buah delima ada acid folik..vitamin c...zat besi.

Saya banyak makan buah buahan, air sunquik oren bancuh takda gula, ribena kotak

sy pon macam sis..sy makan ikan bakar je..tu aje leh masuk..sis try sis..

Xde ubat boleh hilang loya...kita kene hadap sis..saya sama macam sis

cara sya..mandi sejuk2..pagi2..hilang sikit loyanya.

Ni dari apps theasianparent sdri.

Normal je blg nurse d kk